ClickCease

Отключване на каси и сейфове

Специализиран ключар в София за отключване на каси и сейфове

КЛЮЧАР

Отключване на каси и сейфове

Специализиран ключар в София за отключване на каси и сейфове
 

Отключване на каси и сейфове

Ние, от КЛЮЧАР-24, предлагаме широк спектър от ключарски услуги, включително отваряне на каса и отключване на сейф. Всеки наш ключар има дългогодишен опит в областта и необходимите инструменти, за да отключи всяка заключена каса или сейф.

Сейфовете станаха изключително популярни през последните няколко години. В близкото минало повечето сейфове се използваха почти изключително от големи корпорации. Сега те са значително намалени като размер и цена и са достъпни за много собственици на жилища. Сейфовете дават на хората допълнителна сигурност и затова са добра инвестиция, в случай че съхранявате пари или ценности в дома си. Разбира се, отговорните собственици трябва да обърнат внимание на различни характеристики при закупуването на сейф.

Както при всяко устройство за сигурност, винаги съществува риск собственикът да заключи устройството си, без да може в последствие отново да го отключи. Ако сте забравили Вашата комбинация за сейфа, ще Ви е необходима помощ. Това звучи абсурдно и дори смешно за много собственици. Това е така, докато не се случи с тях. Не се притеснявайте, защото ние предлагаме услугата отключване на сейф на най-достъпната цена в София!

Собствениците, които имат опит с подобни ситуации, разбират колко притеснително може да бъде, когато не успеят да отворят сейфа или когато съществува потенциална опасност ценното съдържание на сейфа да бъде повредено в опит да го отключат. Не се страхувайте, защото нашият ключар ще Ви помогне да разрешите проблема възможно най-бързо.

Съществуват два основни типа сейфове, които обикновено се използват от собствениците на жилища. Единият вид е заключване на сейф с касов ключ, а другият е с определена комбинация или с електронна ключалка. Нашият ключар, извършващ услугата „отключване на сейф” е добре обучен, за да получи достъп и до двата вида сейфове.

Какво да направя, ако съм загубил ключовете си или съм забравил комбинацията си за сейфа?

В случай, че сте изгубили ключовете за сейфа си или сте забравили комбинацията си за него, уверете се, че ще се свържете с ключар с дългогодишен опит като специалист по отключване на каса и отключване на сейф. Важно е да не се опитвате да отключите сейфа сами с каквито и да било методи на насилствено влизане. Свържете се с наш ключар, който ще дойде при Вас в рамките на 30 минути след получаване на Вашето обаждане. След това се настанете удобно, докато той работи и осигури пълен достъп до касата или сейфа Ви, без да нанесе непоправими поражения на устройството, както и на неговото съдържание.

Може ли да се опитам сам да отворя сейфа?

Освен ако не сте професионално обучен ключар, който е специализирал в услугата отключване на сейф, съветваме Ви да стоите на страна и да оставите работата в наши ръце. Ако се опитате да отворите сейфа с подръчни материали, рискувате да го повредите, а също и неговото съдържание. Разбираме колко разтревожени може да се почувствате, когато не можете да отворите сейфа си. Поради тази причина ние работим денонощно! Свържете се с нас незабавно, след установяване на проблема, не чакайте до следващия ден!

Колко време отнема услугата отключване на сейф?

Времето, необходимо за отключване на сейфа, варира в зависимост от вида на безопасността и опита на ключаря, извършващ услугата. Много сейфове могат да имат допълнителни функции за безопасност.

Тези функции са създадени, за да направят ценностите по-защитени. Поради тези фактори, процедурата по отключване на сейф може да продължи от няколко минути до няколко часа. Нашият ключар ще Ви уведоми колко дълго се очаква процесът да продължи. Ние Ви умоляваме да бъдете търпеливи с нашите специалисти, докато те работят, тъй като се изисква голяма концентрация.

Ще бъде ли повреден моят сейф в процеса на отключване?

В повечето случаи, не. Нашият ключар е обучен да използва метод, който няма да компрометира целостта на Вашия сейф. Всички сейфове обаче са направени по различен начин, а някои имат характеристики, които другите не използват, затова е много трудно да се даде общ отговор на този въпрос.

Бъдете сигурни, че първият метод, който нашия ключар ще използва, няма да причини щети на Вашия сейф. Ако първата техника, използвана за отключване на каса или отключване на сейф, не завърши с успех, нашият специалист ще прибегне към използването на други техники. Възможно е те да причинят някои форми на леко козметично увреждане на устройството, но отново подчертаваме, че те се използват само в извънредни случаи и не са непоправими.

Ще бъде ли повредено съдържанието на сейфа?

Съдържанието на Вашия сейф не трябва да бъде повредено при каквито и да е обстоятелства, докато нашият ключар работи по отключване на сейф. Има обаче няколко случая, при които специалистът може да се наложи да използва силови методи, за да се опита да получи достъп до сейфа.

 

Пробиване на сейфа

Пробиването е обичаен метод, който може да използва от един ключар за отключване на сейф или каса. Този метод е много по-бърз от манипулирането на сейфа, но причинява някои малки козметични щети. Малка дупка се пробива в ключалката и инструментът се вмъква в пробитата дупка, за да помогне на специалистът ключар да види как да отвори сейфа или касата.

Тази практика стана много по-трудна в последно време поради допълнителните мерки за сигурност, с които сега разполагат много сейфове. Ако собствениците на сейфове знаят за някои от тези допълнителни функции за сигурност, е наложително те да предупредят специалиста предварително.

 

Отваряне на каса и отключване на сейф – доверете се на професионалистите!

 Изкуството отваряне на каса и отключване на сейф не е лесно за овладяване и нашите ключари са отделили значително време и търпение, за да се уверят, че го правят по най-добрия възможен начин!

Важно е обаче собствениците на каси и сейфове да предоставят предварително на нашия ключар важна информация, която е необходимо за бързото отваряне на устройството. Ето някои неща, които трябва да кажете на нашия ключар преди да започне работа:

  1. Кажете на ключаря какво има в сейфа, за да избера най-добрата техника за проникване.
    2. Уверете се, че сте уведомили нашия ключар за марката и модел на сейфа или касата, защото това ще направи процеса на отваряне на сейфа много по-целесъобразен.
    3. Ако има допълнителни мерки за сигурност, уверете се, че сте уведомили нашия ключар за тях, преди да започне работа по касата.

Отключване на каси и сейфове

Качество

Call Now