Отключване на брави и ключалки

Най-опитните ключари в София за аварийно отключване на брави и ключалки

КЛЮЧАР

Отключване на брави и ключалки

Най-опитните ключари в София за аварийно отключване на брави и ключалки

Отключване на брави и ключалки

Най-опитните ключари в София за аварийно отключване на брави и ключалки 24 часа в денонощието.

Навярно не съществува човек, който поне веднъж в живота си не е изгубвал ключа си за дома или същия не се е счупил в ключалката, поради приложен по-силен натиск. При възникване на подобна ситуация погрешния подход е да вземете работата в свои ръце. Ако нямате необходимите умения, опит и инструменти, много вероятно Вие ще нанесете допълнителни щети, които също така означават непредвидени разходи. Най-правилното решение е да се свържете с професионалист ключар, който със сигурност има повече опит от Вас в отключване на ключалка.

Ние, от КЛЮЧАР-24, разполагаме с обучени специалисти, преминали редица курсове, с цел усъвършенстване на своите умения. За тях процедурата по отключване на ключалка не е непреодолимо предизвикателство! Напротив – това е проблем на клиентите, с който се сблъскват всеки ден! Имаме хиляди доволни клиенти из цяла София, които гарантират за нашите качествени и достъпни ключарски услуги!

Много наши клиенти ни питат колко време отнема отключване на брава. Като цяло отговорът на този въпрос зависи от типа заключване на Вашата врата. Има различни системи за сигурност на дома, така че за някои са достатъчни 5-10 минути за отключване на ключалка, докато други изискват много повече време. Основно правило за гарантиране на Вашата сигурност е да подменяте ключалките с нови, ако се нанасяте в ново жилище, без значение дали е под наем или собствено.

Когато сте заключени извън дома си, трябва да знаете какво да правите. Първият Ви инстинкт е да се справите сами със ситуацията, но трябва да го пренебрегнете. Вместо това първо трябва да се свържете с ключар, който веднага ще дойде на Вашия адрес и ще отключи вратата към Вашия дом, с помощта на подходящите техники. В КЛЮЧАР-24 ще откриете подходящия ключар, който може да Ви помогне да получите достъп до личната Ви собственост, когато бъдете заключени случайно.

Забравянето на ключовете вътре в дома Ви, когато вратата е с брава с топка от външната страна, често може да предизвика паника. Ако сте взели мобилния си телефон, можете да се обадите на ключар, който да ви помогне за отключване на касова брава. Ключът към заключената Ви къща или кола не е необходим, когато наш ключар използва специализирани инструменти, за да отвори ключалките. Ключарят няма да Ви таксува с прекомерна такса за отварянето на ключалките. Когато трябва да се обадите на ключар, за да отворите дома си, уверете се, че той е компетентен, с опит и квалифициран да се справи с възложената задача, а не е измамник, който може да влезе в дома Ви и да Ви ограби.

Всеки опитен ключар може да направи ключ за стандартна ключалка. Някои брави са с по-голяма сигурност, а не всеки ключар е добре оборудван, за да работи с тези по-сложни модели. За да сте сигурни, че се обаждате на правилния ключар, разгледайте заключването и разберете какво е името на фирмата, кой е направил вашето специално заключване. Името трябва да е на заключващия цилиндър (патрона. Когато се обадите, кажете на ключаря името на производителя и се уверете, че той наистина има опит с ключалки от такъв тип.

В интернет може да намерите много съвети как да отворите заключена врата без помощта на ключар. Въпреки това, вярваме че те ще са Ви безполезни. Освен ако, разбира се, не планирате да ограбите някого, и затова упражнявате различни техники за отключване на ключалка. Когато стоите пред дома си, заключени, късно през нощта или с малко дете, което плаче до Вас, защото е гладно или му се спи, последното, което ще направите, е да потърсите в търсачката методи за отключване на брава. Нещо повече, всеки метод изисква наличието на някакви инструменти, с които да оперирате. А Вие не разполагате с тях в този момент.

Ето какво трябва да направите ако сте загубили ключа си или той се е счупил в ключалката. Понякога ключовете се износват и ключалките започват да заяждат. Тогава човек прилага повече сила при отключването, което рано или късно ще доведе до счупване на ключа. Ако имате пинсета във Вас може да загубите около половин час опитвайки да извадите парчето от ключалката, докато се убедите, че това все пак е загуба на време. Това, което наистина трябва да направите и то да го направите на мига, щом инцидента се случи, е да се свържете с нашата денонощна линия. Там ще получите съвет от специалист ключар, който ще приеме Вашето обаждане и ще изпрати дежурен екип при Вас. Нашите техници ще дойдат до посочения от Вас адрес в рамките на 30 минути, така че няма да чакате много.

Ако просто сте загубили ключа си и той не е счупен вътре в ключалката, би било добра идея, да разполагате с резервен ключ, който да използвате. Най-често срещаната грешка, е да държите резервния ключ вътре в дома си. Може да извадите няколко резервни ключа, които да държите на различни места – на доверен съсед, на сестра си, на родителите си, в някоя саксия до входа (но това би било по-скоро покана към крадците). В ключарските ателиета на нашите партньори може да заявите изработка на резервен ключ за Вашия дом бързо и евтино. Единственото, което е необходимо, е оригиналния ключ (или добро копие от него) за Вашия дом.

Много хора се питат дали има неразбиваема ключалка, която дори и опитен ключар не може да отвори. Отговорът е – не! И това е добре за Вас. Защото ако загубите ключа си за тази ключалка, ще трябва да бъде подменяна цялата врата. Целта на самата ключалка е да създаде високо ниво на сигурност на дома. Ключалката трябва да затрудни крадеца, така че той да отдели определено време за отключването й. Време, през което той да бъде заловен от полицията, от любопитен съсед или от самите Вас. Ако се притеснявате за цялостната система за сигурност на Вашия дом, свържете се с нас и получете експертна консултация. Ние можем да инспектираме Вашия дом и да Ви дадем ценни съвети какво може да направите, за да предпазите себе си, семейството си и имуществото си.

Отключване на брави и ключалки

Качество

Call Now