ClickCease

Битов ключар

Ключар в София, специализирани ключарски услуги

КЛЮЧАР

Битов ключар

Ключар в София, специализирани ключарски услуги

Битов ключар

Ключът Ви се е счупил в ключалката или сте го изгубили и няма как да влезете в дома си? Тук, в КЛЮЧАР – 24, предлагаме 24-часови спешни ключарски услуги и се стремим да бъдем до Вас в рамките на 30 минути от получаване на Вашето обаждане, до всеки адрес в София.

Достъпът до дома Ви обикновено може да бъде възстановен без да се повреди ключалката или самата врата, така че в по-голямата част от случаите не е необходимо да се подменят бравите Ви. В случай, че това не е възможно или ако Вашите ключове са били изгубени или откраднати, може би е по-добре да смените ключалките от съображения за сигурност – КЛЮЧАР – 24 е на Ваше разположение.

В КЛЮЧАР-24 можем да изработим ключ за всички видове врати, включително и автомобилни, дървени, PVC и метални, както и ключове за гаражни врати. Ние също така предлагаме и монтираме допълнителни ключалки, изисквани от повечето застрахователни компании и препоръчани от полицията. Ако имате някакви съмнения или притеснения, относно бравата или сигурността, моля не се колебайте да се обадите на нашата денонощна телефонна линия, където може да получите съвет от наш битов ключар, както и да резервирате оглед и специализирана консултация за сигурността на дома си.

Заключени или изгубени ключове

Ако сте заключили ключовете си вкъщи, което се случва при монтирани секретни брави на вратите, или сте ги загубили, нашите ключари ще реагират незабавно на позвъняването Ви! Нашата услуга за бързо реагиране означава, че ние се стремим да бъдем на Вашата врата в рамките на 30 минути след първоначалния Ви телефонен разговор, така че никога не трябва да се притеснявате, когато възникнат подобни непредвидими ситуации. Всички наши ключари използват най-новите технологии и техники, за да отворят вратата с минимално усилие. Методът, който ще използваме за отваряне на заключената врата, ще бъде определен на място, след като наш ключар прецени ситуацията. Нашият ключар в София ще сведе до минимум потенциално скъпоструващи повреди на вратата.

Подмяна и инсталация на цялостна система за сигурност на Вашия дом

Предлагаме цялостни ремонтни и монтажни услуги за всички видове врати и прозорци, включително гаражи и ролетни щори. Може да планирате да актуализирате сигурността във всичките си помещения, като ние ще предложим експертни съвети напълно безплатно (заплаща се само цената за посещение) и ще насрочим удобно време за извършване на работата. Ние също така предлагаме услугата за бързо реагиране за онези моменти, когато откриете, че ключалката е счупена или разбита, вследствие влизане с взлом.

Повредени или дефектни ключалки

Повредени и дефектни брави могат да бъдат отворени, поправени или заменени на място. В най-добрия случай ключалката ще бъде ремонтирана на място, без да се налага подмяна на патрона.

Изваждане на счупен в ключалката ключ

Ние предлагаме бърза и професионална услуга, която се състои в изваждане на Вашите счупени ключове от повредени или блокирани ключалки. Ако нямате резервни, можем да Ви предложим и нов ключ, който да бъде изработен на място в ключарските центрове на нашите партньори. За повече информация за тази услуга, не губете време и се обадете днес на КЛЮЧАР-24.

Изработка на резервен ключ

Резервен ключ за дома никога не е излишен! Може би детето Ви е вече достатъчно самостоятелно и може да му доверите ключ за дома, или пък ще делите дома си със съквартирант? Нуждаете се от резервен ключ, който да оставите на родителите си, които да наглеждат дома и да поливат цветята докато сте в командировка? Или просто искате да се подсигурите в случай, че изгубите Вашия ключ, поради разсеяност. Има стотици причини, поради които нуждата от резервен ключ не трябва да бъде подценявана.

За да бъде изработен резервен ключ за Вашия дом е необходимо да представите оригиналния ключ. Може също да се изработи резервен ключ по дубликат на оригиналния, ако същия е изгубен или повреден.

Проверка на сигурността на Вашия дом

Нашите битови ключари предоставят безплатни оферти на място и работят с Вас, за да си гарантирате най-добрите персонализирани системи за домашна сигурност, съобразени с Вашите нужди и доходи. Нашата услуга „Оглед на място“ включва пълна проверка на сигурността на Вашия дом. Ние правим това, използвайки най-новите знания в професионалните ключарски услуги, както и чрез избора на продукти от най-висок индустриален стандарт. Смесваме тази информация със статистическите данни за престъпността във Вашия квартал и Вашите лични изисквания за сигурност. По този начин нашите висококвалифицирани ключари могат да Ви осигурят цялостна услуга за сигурност, съобразена с индивидуалните Ви обстоятелства.

На Ваше разположение 24 часа на ден!

Нашите ключарски услуги са на Ваше разположение 24 часа в денонощието, за да Ви помогнем при спешни случаи. Нашите 24-часови битови ключари правят много повече, отколкото това само да Ви помагат да възстановите достъпа до Вашия имот, ако бъдете заключени. След като дома Ви е пострадал от влизане с взлом, КЛЮЧАР-24 може да възстанови домашната Ви сигурност бързо, етично и ефективно, така че не е нужно да прекарате повече време в страх или тревога. Независимо от Вашите изисквания за сигурност, нашите ключари предлагат гаранция за всяка извършена услуга.

Нашият екип

Всички членове на нашия екип са квалифицирани и акредитирани ключари. Нашите битови ключари редовно посещават курсове за професионално развитие. Нашият персонал се ангажира да предостави възможно най-доброто обслужване и знаем, че това не се поддържа само чрез опит. Като посещаваме програмите за професионално развитие, ние гарантираме, че нашите клиенти получават най-доброто от професионалните ключарски услуги в съответствие с индустриалните стандарти и в допълнение към над 10-годишния ни опит в областта на сигурността в страната.
С КЛЮЧАР-24, можете да сте сигурни, че ще позволите само на най-квалифицираните ключари да работят в дома Ви.

Свържете се с нас

Ако се нуждаете от битов ключар в София, свържете се с нас днес за оглед на място. Нашите висококвалифицирани и акредитирани ключари могат да отговорят на всеки от Вашите въпроси по сигурността на дома и да Ви осигурят пълна гама от продукти, системи за сигурност и съвети за жилищни нужди, съобразени с конкретните Ви нужди.

Битов ключар в София

Качество

Call Now