ClickCease

Автоключар

Професионални автоключарски услуги в София

КЛЮЧАР

Автоключар

Професионални автоключарски услуги в София
 

Автоключар

Ако търсите автоключар в София, значи е много вероятно да сте попаднали в извънредна ситуация. Ключът за автомобила е останал заключен вътре в багажника или в купето, заял е във вратата или при запалването, изгубил се е, или се е счупил вътре в ключалката? Всички тези ситуации изискват компетентната помощ на професионален автоключар с дългогодишен опит!

В наши дни, производителите на автомобили са добавили функции за сигурност, които правят автомобилите по-надеждни от всякога. Те са измислили неща като безконтактни ключове, ключове с транспондери и системи за алармена сигнализация. Въпреки че всички тези високотехнологични мерки за сигурност поддържат колите по-сигурни от всякога, те създават един основен недостатък. Сложната технология за сигурност означава, че когато възникне кризисна ситуация, е много по-трудно и дори почти невъзможно за собственика на превозното средство сам да разреши проблема си. Единственият вариант е той да се обърне към професионални автоключари с опит и необходимите специални умения. Най-добрите специалисти, с минимум 10 години опит в автоключарските услуги можете да откриете при нас – КЛЮЧАР–24!

Заключени ключове в багажника!

Ключовете могат да бъдат заключени в багажника на Вашата кола по много различни причини. Каквато и да е причината за това, може да сте сигурни, че нашият опитен автоключар може да извади ключовете Ви и да Ви върне обратно на пътя. В повечето случаи процедурата по отключване на багажника не се различава от стандартното отключване на автомобила. Нашият автоключар просто ще отвори вратата на Вашата кола и след това ще използва ръчното освобождаване на багажника. Ако Вашия автомобил няма такава функция за отваряне, или няма работещо ръчно освобождаване на багажника, тогава отключването на багажника ще отнеме малко повече време и ресурси.

Въпреки това, няма причина да се тревожите. Техниците в КЛЮЧАР-24 имат необходимите умения и знания, за да влязат във всяка кола. Допълнителните елементи за безопасност на автомобила ще изискват повече време, но в крайна сметка те няма да бъдат проблем. Сигурността на колата не е перфектна. Това означава, че опитният и умел автоключар винаги ще може да отвори заключения Ви багаж. Колкото по-добра сигурност предлага Вашето превозно средство, толкова повече време ще трябва да изчакате, за да се върнете в него.

Ако се чудите дали е по-трудно да извадим Вашите ключове от багажника или от купето на автомобила, ето отговора на Вашия въпрос:

Зависи от точния тип автомобил, стандартните функции за сигурност и какъв тип сигурност е добавена. В някои случаи, отключването на багажника на колата, ще отнеме същото усилие като отключването на самия автомобил. В други случаи, в които отключването на багажника е значително по-сложен процес, след като автомобилът бъде отключен през някоя от вратите, багажникът ще бъде отворен от страната на водача на автомобила, чрез съответния бутон или лост.

Ако това устройство е счупено, не съществува или не работи, трябва да се предприемат допълнителни стъпки. Най-голямата разлика между заключването на багажника и стандартното заключване на автомобила, е вероятността от усложнения. Това обаче няма значение, защото нашият автоключар ще може да отвори багажника на автомобила без значение какви проблеми могат да възникнат.

Заключен автомобил, а ключовете са вътре!

Стандартното отключване на автомобила може да отнеме в някои случаи дори само 5 минути. През това време нашите технически специалисти ще диагностицират проблема и ще открият най-бързия и сигурен начин за влизане. Те ще определят цената за услугата.

След като бъде постигнато съгласие, е време нашият автоключар да започне действителната работа. В повечето случаи в практика ни, услугата „отключване на кола” ще бъде проста работа за всеки наш автоключар. Независимо от проблема, нашият автоключар София може да отключи Вашия автомобил, без да навреди на колата Ви ненужно.

Каква е най-честата причина ключовете да бъдат затворени вътре в багажника?

Несъмнено стресът и умората са двата фактора, които влияят върху действията на хората. Когато са стресирани или бързат за работа/ важна среща, те рядко обмислят всяко свое действие.

Каква е най-честата причина ключовете да бъдат забравени вътре в багажника?

Несъмнено стресът и умората са двата фактора, които влияят върху действията на хората. Когато са стресирани или бързат за работа/ важна среща, те рядко обмислят всяко свое действие.

Имам ли нужда от специален автоключар за моята марка и модел автомобил?

Специалистите от КЛЮЧАР-24 са в състояние да отворят всякакви автомобили с помощта множеството ни методи и техники. Нашият квалифициран екип от техници има дългогодишен опит със всяка марка и модел, които можете да си представите.

Колко време отнема на ключаря, за да отвори колата ми?

Щом пристигне на място, нашият автоключар ще прецени ситуацията и ще Ви информира за специфичните автоключарски услуги, от които се нуждаете.

Нуждая се от отключване на колата ми. Ще бъде ли повредена колата при извършване на услугата?

В никакъв случай! Услугите, които КЛЮЧАР-24 предоставя, са с гарантирано качество и внимание към детайлите, така че автомобилът Ви няма да бъде повреден по време на изпълнение на услугата. Нашите обучени професионалисти ще осигурят внимателен и сигурен процес на отблокиране и отключване на ключалката.
Съществуват още два вида автоключарски услуги, предлагани от КЛЮЧАР-24, от които можете да се възползвате.
Първата е подмяна на ключалката на автомобила. При тази процедура се подменя заключващия механизъм на вратите, на багажника и на запалването (ключалката на волана) на автомобила, Тази услуга се прилага в случай, че оригиналния ключ е изгубен и имате съмнения, че същия може да бъде намерен от недоброжелател и се притеснявате от кражба. Подмяна на ключалките може да бъде извършена също така и при установяване на прекалено износване на секретните елементи на ключалките с цел превенция от евентуалното им блокиране в най-неподходящия момент.
Втората процедура е изработка на дубликат на вече съществуващ ключ. Повечето автомобили втора ръка в България се продават само с един ключ и много от собствениците искат да разполагат с резервен ключ. За целта е необходимо да представите оригиналния ключ на автомобила или поне добре работещо копие от оригиналния ключ.

Много от нашите клиенти търсят автоключар, когато ключа за автомобила се е заклещил или счупил в една от ключалките. Тази ключалка може да бъде на предната врата на шофьора, ключалката на багажника или при запалването. Важна е бързата реакция при тази ситуация, затова не се колебайте да използвате нашите денонощни автоключарски услуги.

Професионални автоключарски услуги

Качество

Call Now